péntek, október 3

Hétvégi ajánló


Október első hétvégéjével számomra hivatalosan megkezdődött az ősz, tehát elvileg most már komolyan kéne vennem magam, értsd: kevesebb pia, több sport, ténfergés-csavargás helyett legalább egy kicsi tanulás, merthogy, kedves Olvasóm, oskolapadba ültem megint, bizony.
De azt hiszem, a komolyság kezdetét ismét el kell halasztanom :-), mert igen jó programok néznek ki hétvégére. Elsősorban Hangfoglalás 2008 van, amelynek keretében 4 helyen lesz rengeteg (ingyenes!) koncert, velem a szombat esti Cimbaliband koncerten lehet majd biztosan összefutni.
Nem tudom, ezt hogy egyeztetem össze a Villányi Borfesztivállal, ami szintén most van...vélhetően sehogy, úgyhogy valaki menjen helyettem is, aztán számoljon be róla (és hozzon valami finom bort, szívesen főzök hozzá)!!
Ha pedig vasárnap a beharangozott 10 fok ellenére is ki akarnátok mozdulni, legalább annyira, amíg a lakásból eljuttok egy másik fedett helyre, ajánlom a Keith Haring kiállítást a LUMÚban, vagy a World Press Photo-t a Millenárison.
Ma viszont minden lounge-rajongónak a hajón a helye, ahol a Café del Mar atyja, José Padilla fogja lazítani a hálás közönséget. Sietni nem kell (10kor kezdődik), kár, hogy a jegy elég húzós 4500 HUFért.

.

Nincsenek megjegyzések: