péntek, április 11

"Az elcsatolt részekre és külföldre is postázunk"

Szegény tomcat! Az a panasza neki, hogy zsebből kellett állnia a mintegy 11ezer nemzeti érzelmű embernek szétküldött, farsangi SMS-meghívó (megjelenés csak fekete fasisztoid szerkóban) költségét, mintegy 140ezer forintot. Kéri, hogy aki a Hollán Ernő utca tájékán jár mostanság, dobja már meg egy-kétszáz forinttal, az elég lesz...Hm, nem rossz. De a híreket nézve nem lesz komoly gyűjtés tomicica részére, mert kb 30. bőrfejű lézeng csak arrafele (index valós idejű hírei szerint). De ügyesek ám ezek a tökös kuruc legények, és a pénzkeresés más módjába is kezdtek: mostantól "hiánypótló kiadványok" terjesztésével is foglalkoznak! Úgy ám! Honlapjukon a világirodalom általuk legfontosabbnak ítélt köteteiből mazsolázhatunk, mint például a bajszos tömeggyilkos értékezése, amely "tele van mély elgondolásokkal és filozófiával, és mindenekfelett kijelöli Krisztus tanításának politikai gyakorlatát" (hogyis?? ne ölj= népirtás, gázkamra?). Itt egy szerény lista azon országokról, ahol ez a kiadvány, a benne foglalt izék (ha nem erről lenne szó, az "eszmék" szót használnám) emberiség-ellenessége (és égbekiáltó ostobasága szerk) miatt nyomtatási és/vagy forgalmazási tilalom alatt áll. Itt jegyzem meg, hogy elvben nem támogatom semmilyen dokumentum titkosítását, tiltását, de amíg ekkora azisten állatkertje, ilyen alacsony kerítésekkel, addig némely esetben egyetértek vele (bár eleve esélytelen a dolog: ezer helyről lehet tök ingyen mindenféle nyelven letölteni a netről). Kis hülye pattanásos frusztrált kölkök elkezdik olvasni az ilyen szemetet, és azt hiszik, végre rájöttek minden bajuk forrására. Holokausztot a zsíros haj ellen!
De van itt vérvád-bizonyítás, Horthy-kultusz és sumér eredetű árpádsüveg is: csinos kis gyűjteményt szedtek össze a fiúk, látszik, hogy szívükön viselik a nehezen hozzáférhető, méltatlanul mellőzött alkotások sorsát. Kicsit egysíkú a válogatás, dehát ez minden szerkesztő szíve joga, nemde?
Az én szívem joga pedig az, hogy mindent elkövessek azért, hogy az ilyenek és ehhez hasonlók mindörökké kisebbségben, a demokratikus, toleráns többség által kordában tartva, idióta eszméik pedig közröhej, undor és megvetés tárgyai legyenek.
Update: Sajna gyűlnek a szélsőjobbak, a végén még összejön tomcat telefonköltsége.

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Én a "nemzeti érzelműek" helyében tartanék kicsit Tomcattől, ha egyszemélyben birtokosa 11 ezer "nemzeti érzelmű" telefonszámának. Nem veszélyes ez kicsit rájuk nézve? :)