kedd, február 19

Programajánló

Mindazok számára, akik nem mennek ma a Merlinbe, a következőket ajánlom.
0. lépés, előkészületek: Nézzetek ki egy Viasat3 adással rendelkező kocsmát vagy lakást. Amennyiben utóbbiról van szó, legkésőbb 20:00ig sok sör beszerzése, célhelyre érkezés, sör behűtése. Részemről szűretlen búzasör és barna Leffe.
1. 20:01 Valami tisztességes helyről rendeljetek Margherita pizzát. Ma estére Norbi pizza is not an option.
2. 20.30 Startpozíció beigazítása, Viasat 3 bekapcsolása, kiegészítők (pénz a pizzafutárnak, sörnyitó, mogyoró, nyugtató) kikészítése. Sál lazán nyak köré csavarása.
3. 20:40 Mobil rezgőre állítása, akinek még van, vezetékes telefon kihúzása.
4. 20:44 Roma himnusz meghallgatása, Totti hajának megtekintése.
5. 20:45 FORZA ROMAAAAA!!!!!

Akiket fentiek nem lelkesítenek, azok elmehetnek a Nyitott Műhelybe Harcsa Veronika koncertre (fél 8tól). De csajok! Ha nem akarjátok látni, ahogy a pasitok nagy nyilvánosság előtt, a Ti kezeteket fogva üveges szemekkel gúvad egy másik nőre, akkor inkább menjetek vele meccset nézni. Komolyan. Én szóltam. Harcsa Veronika egy észbontóan tehetséges csaj, elképesztő hangon elképesztően jól énekel. De valami rejtélyes okból kifolyólag nem elsősorban ezzel a képességgel akarja lebilincselni hallgatóságát, hanem azzal, hogy a közönség minden egyes hímneműjével szemkontaktust létesítve, ajkainak érzéki nyaldosása közepette olyan benyomást kelt, mintha egy pillanatig sem bírna magával a gyönyörtől. Természetes mindezt úgy is lehetne interpretálni, hogy egyszerűen csak magával ragadja a zene, de aki látta, tudja, hogy nem erről van szó. Egyébként nem szokott zavarni, ha egy zenészt magával ragad a zene…sőt.
B. szerint persze csak féltékeny vagyok. Na persze.
Vagy netán mégis...? De végülis tökmindegy, FORZA ROMA!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Akit meg nem érdekel a foci, annak pedig ott van a Harcsa Veronika koncert fél nyolckor a Nyitott Műhelyben.

Vialuna írta...

Tibor, miért nem olvasod előbb végig a posztot? :-)